Wie zijn wij

Het team van Ruparo bestaat uit Arin, Ingeborg, Ivo, Rob, Maarten en Marieke.

 

Ruparo – Vormgeving en digitaal drukwerk

Ruparo is een ontwerpstudio en drukkerij gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Bij onze drukkerij kun je terecht voor goed verzorgd en snel te leveren digitaal drukwerk en prints op groot formaat. Maar ook voor vormgeving en opmaak van drukwerk en digitale media of het maken van scans ben je bij ons aan het goede adres. In nauw overleg werken we je wensen uit tot een helder vormgegeven product. Kijk voor voorbeelden van ons werk in onze portfolio.

 

Gecertificeerd

Ruparo hecht veel belang aan duurzame productie van drukwerk. Daarom drukken we met een milieuvriendelijke digitale pers. En om te garanderen dat ook het papier waarop we drukken in orde is, zijn we FSC®-gecertificeerd. Ons FSC®label licentienummer is FSC C016391. Vraag naar onze gecertificeerde producten.

 

Magazines en boeken drukken

Het drukken van boeken en magazine in een lage oplage is een specialisme van Ruparo. Ook erg handig als je gaat afstuderen. Je kunt online voorbeelden bekijken en een offerte aanvragen. Studenten van kunstacademies, de Fotoacademie, de Fotovakschool, Amfi en Artemis krijgen bovendien korting op drukwerk.

 

Wat we verder doen

Op onze site vintageposter.nl bieden we hoogwaardige reprints aan van oude affiches. Op maatwerkboeken.nl hebben we veel informatie over het maken van boeken verzameld. Via weloverecycled.nl kun je duurzaam drukwerk bestellen.

WeLoveRecycled.nl

Vintageposter.nl

Maatwerkboeken.nl