Boeken drukken

Je eigen boek drukken in een lage oplage kan mooi, snel en voordelig. Wij bieden een grote keus aan papiersoorten voor je boek en kunnen op alle mogelijke manieren binden. Wil je je omslag extra cachet geven met een laserstans, een preeg of foliedruk? Dat kan natuurlijk ook.

Voorbeelden van boeken die wij hebben gemaakt staan op ruparo>voorbeelden-boeken. We hebben ook pagina’s met meer info over bindwijzes en met voorbeelden van veredeling van boekomslagen.

De kosten van een boek hangen sterk af van de uitvoering. Daarom geven we geen standaardprijzen voor boeken. Maar als je een offerte aanvraagt, reageren we er zo snel mogelijk op.

BOEKEN DRUKKEN IN KLEINE OPLAGE

Boeken drukken in een lage of middelgrote oplage is ons specialisme. Of je nu 1 boek nodig hebt of 500, wij kunnen je helpen. Die flexibiliteit hebben we omdat we digitaal drukken en omdat onze binders óók goed uit de voeten kunnen in deze oplages.

Voorbeelden van bijzondere boeken

Het drukken van boeken is een specialisme van Ruparo. We maken boeken in alle soorten en maten: in hardcover, in softcover, garenloos gebrocheerd of japans gebonden en met een glans gelamineerd of juist een linnen omslag. Bekijk voorbeelden van door ons gemaakte boeken.

Extra's maken je boek speciaal

Het zijn de extra’s die de uitvoering van een boek leuk maken. Wij kunnen bijvoorbeeld de omslagen voorzien van een preeg of een foliedruk in goud of zilver. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om je boek iets extra’s te geven. Bekijk onze pagina over bindwijzes en extra’s voor inspiratie.

AANLEVEREN van bestanden

Het aanleveren van bestanden voor een boek kan ingewikkeld zijn. Daarom hebben we een hoop tips op een rijtje gezet. We hebben algemene informatie over het aanleveren van bestanden en een stap voor stap instructie om drukklare pdf’s te maken in InDesign.

rugdikte van je boek berekenen

Wil je een boek laten maken en moet je weten hoe dik de rug wordt? We hebben een handige tool gemaakt waarmee je de rugdikte van je boek kunt uitrekenen.

Duurzaam drukwerk

We hechten bij de productie van al ons drukwerk veel belang aan duurzaamheid. Daarom hebben we onder andere een ruime keuze uit gerecyclede papiersoorten voor het maken van je boeken.

hulp nodig?

Heb je zelf een idee voor een boek, en heb je hulp nodig bij de vormgeving of opmaak? We helpen je graag! Bekijk voorbeelden in onze portfolio of bel 020 5200266 of mail voor meer informatie of een afspraak.

Offerte aanvragen voor het drukken van boeken

Vraag hier direct een offerte aan voor je boek.

Gegevens van je boek

Titel
Omvang
Formaat en oriëntatie
Bedrukking
Papier binnenwerk
Bindwijze

Je gegevens

Afleverdatum
Contactgegevens
Opmerkingen