Ruparo

Ontwerp en Digitaal drukwerk

Over Ruparo

Over Ruparo

Ruparo is een ontwerpstudio en drukkerij gelegen in de binnenstad van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. Bij onze drukkerij kunt u terecht voor goed verzorgd en snel te leveren digitaal drukwerk en prints op groot formaat. Maar ook voor vormgeving, opmaak en het maken van scans bent u bij ons op het goede adres.

De medewerkers van Ruparo verzorgen de vormgeving en uitvoering van drukwerk en websites. In nauw overleg worden uw wensen uitgewerkt tot een helder en goed vormgegeven product. Kijk voor voorbeelden van ons werk in onze portfolio.

FSC®-Gecertificeerd

Ruparo hecht veel belang aan duurzame productie van drukwerk. Daarom drukken we met een milieuvriendelijke digitale pers. En om te garanderen dat ook het papier waarop we drukken 'in orde' is, zijn we FSC®-gecertificeerd. Ons FSC® Chain-of-Custody nummer is SCS-COC-000652-FA.

Magazines en boeken drukken

Het drukken van boeken en magazine in een lage oplage is een specialisme van Ruparo. Ook erg handig als je gaat afstuderen. Je kunt online voorbeelden bekijken en een offerte aanvragen. Studenten van kunstacademies, Amfi en Artemis krijgen bovendien korting op het drukwerk.

Wat we verder doen

Ruparo is meer: zo hebben we een webshop voor vintage posters en bieden we via We Love Recycled veel info over duurzaam drukwerk. Lees meer...

 

Ruparo, ooit begonnen als een 'computerservicebureau', was jarenlang een pre-press bureau.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grafisch full-service bureau. U kunt bij ons terecht voor vormgeving, opmaak, lithografie, groot-formaat prints en digitaal drukwerk.

Bankrelatie: ING 568 78 57
IBAN: NL62INGB0005687857
BIC/Swift: INGBNL2A
Kamer van Koophandel: 34 27 66 55
BTW-nummer: NL 8181.41.463.B01
FSC chain-of-custody nummer: SCS-COC-000652-FA