Ruparo - ontwerp en digitaal drukwerk

Ruparo verzorgt hoogwaardig digitaal drukwerk en vormgeving van o.a. tijdschriften, boeken en websites

De Ruparo webshop is open!

Bestel nu snel en voordelig digitaal drukwerk, groot-formaat prints en kleurproeven in de webshop van Ruparo.

Digitaal drukken van boeken

In oplages vanaf één, op elke mogelijke manier gebonden.Bekijk voorbeelden van afwerking van boeken die Ruparo verzorgd heeft.

Webdesign en -techniek

Ruparo ontwerpt, bouwt en onderhoud websites, waarbij we vormgeving koppelen aan gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de eindgebruiker als voor de beheerder

Ontwerp van infographics en kaarten

Ruparo maakt infographics en kaartmateriaal. Bekijk voorbeelden in onze portfolio

Ruparo geeft vorm aan tijdschriften

Vormgeving, opmaak en productie van magazines is één van onze expertises.Bekijk onze portfolio voor voorbeelden

Ruparo - Vormgeving en digitaal drukwerk

Ruparo is een ontwerpstudio en drukkerij gelegen in de binnenstad van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. Bij onze drukkerij kun je terecht voor goed verzorgd en snel te leveren digitaal drukwerk en prints op groot formaat.

Maar ook voor vormgeving en opmaak van drukwerk en digitale media, of het maken van scans ben je bij ons op het goede adres. In nauw overleg worden je wensen uitgewerkt tot een helder en goed vormgegeven product. Kijk voor voorbeelden van ons werk in onze portfolio.

FSC®-Gecertificeerd

Ruparo hecht veel belang aan duurzame productie van drukwerk. Daarom drukken we met een milieuvriendelijke digitale pers. En om te garanderen dat ook het papier waarop we drukken 'in orde' is, zijn we FSC®-gecertificeerd. Ons FSC® Chain-of-Custody nummer is SCS-COC-000652-FA.

Magazines en boeken drukken

Het drukken van boeken en magazine in een lage oplage is een specialisme van Ruparo. Ook erg handig als je gaat afstuderen. Je kunt online voorbeelden bekijken en een offerte aanvragen. Studenten van kunstacademies, Amfi en Artemis krijgen bovendien korting op het drukwerk.

Wat we verder doen

Ruparo is meer: zo hebben we een webshop voor vintage posters en bieden we via We Love Recycled veel info over duurzaam drukwerk. Lees meer...